Limousine in Delft

Limousine in Delft

sam-1Limousine Huren Delft – U heeft een bijzondere gelegenheid die u graag wilt vieren in Delft? Dat kan! Wij halen u op, rijden u rond en zetten u af waar u maar wilt, in een van onze limousines in Delft! Over de soorten limousine gesproken? U kunt bij ons kiezen uit een wiltte en een roze limousine maar ook voor een Hummer stretch limousine maar wat dacht u van een echte Chrysler stretch limousine?

Goede service én een goede prijs in Delft!

Limousine Huren Delft garandeert u niet alleen de beste service maar ook de beste prijs! Een limousine huren voor in Delft was daarmee nog nooit zó eenvoudig! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een limousine in Delft en bekijk vooraf onze tarieven. Zo hoeft u zich alleen te laten verrassen door onze topservice en het glamour-gevoel van de limousine!

Voor meer informatie over de prijs kunt u kijken in onze menu onder het kopje ‘’Tarieven’’ daardoor wordt grotendeels van uw vragen beantwoord. Woont u in Delft of in de regio Delft en u heeft nog verdere vragen? Voel u vrij om contact met ons op te nemen met Den Haag Limousine telefoonnummer 070 – 20 50 275 of  010 – 30 30 225 of kunt u mailen naar info@limocompany.nl

Bekijk tarieven Offerte aanvragen