Werkwijze

Werkwijze

Limousine Huren Den Haag – Limousine Huren Den Haag heeft een hele duidelijke werkwijze. U geeft ons te kennen wat uw wensen zijn en wij denken met u mee over hoe wij deze voor u kunnen realiseren. U vraagt een offerte aan en u krijgt zo snel mogelijk van ons een reactie. Wij hanteren vaste tarieven zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Op- en afhalen of touren: alles kan!

Uw privéchauffeur staat 24 uur per dag, iedere dag van de week voor u klaar! Wij halen u op en brengen u daar waar u naartoe wilt. Of misschien wilt u van locatie naar locatie hoppen, of juist een langs een mooie route rijden. Zo kunt u uw reis precies invullen zoals u wilt!

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany