Werken bij

Werken bij

sam-1Heb jij interesse bij ons te werken? Ben jij klant-, en servicegericht? Ben je discreet, galant en verantwoordelijk? Wordt dan privéchauffeur bij Limousine Huren Den Haag!

Service en stijl!

Als privéchauffeur bij Limousine Huren Den Haag ben je niet alleen verantwoordelijk voor het besturen van de limousines en andere wagens. Je bent met name verantwoordelijk voor de VIP behandeling van onze klanten. Zie jij er goed uit in pak? Weet jij hoe je klanten het gevoel kan geven dat zij in het middelpunt staan? Neem dan contact met ons op! Naast privéchauffeur zijn er ook werkzaamheden achter de schermen die uitgevoerd moeten worden. Wellicht is dat iets voor je! Informeer naar de openstaande vacatures.

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany