Waarom Limousine Den Haag

Waarom Limousine huren Den Haag

voor-hoofdpaginaLimousine Huren Den Haag – In Nederland zijn meerdere limousine verhuurbedrijven werkzaam. Limousine Huren Den Haag is daarvan de goedkoopste! Wij bieden u namelijk de laagste vaste tarieven voor het huren van zeer diverse limousines zoals de roze limo, hummer limo en de welkbekende witte limo van Lincoln of de stoerdere Chrysler stretch limo van 140 inch. Maar dit is pas echt bijzonder vanwege de combinatie met onze service: de béste service!

Maximaal effect met minimale middelen

U betaalt bij Limousine Huren Den Haag het minimale tarief voor het huren van een limousine. Maar daarbij krijgt u wel de allerbeste service! Onze privéchauffeur staat volledig voor u klaar en zorg voor een perfecte VIP-behandeling. Dit doen wij graag: met liefde én met expertise. Dit maakt Limousine Huren Den Haag de beste keus!

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany