Veiligheid / Onderhoud

Veiligheid / Onderhoud

sam-1De limousines van Limousine Huren Den Haag zijn niet alleen het toppunt van luxe doordat ze van alle gemakken zijn voorzien. Om dit te kunnen bereiken moeten onze limousines namelijk goed onderhouden zijn zodat u daadwerkelijk over de weg glijdt! Niet alleen luxe, maar ook veiligheid staat bij Limousine Huren Den Haag voorop!

Maandelijkse én dagelijkse check-up

Limousine Huren Den Haag werk vanuit een garage in Amsterdam. Aldaar werken ervaren monteurs die een per maand een volledige check-up doen. Daarnaast zijn ook onze privéchauffeurs dusdanig getraind dat zij de limousines dagelijks kunnen bekijken. Zo bent u er zeker van dat de limo er van buiten én onder de motorkap goed uitziet!

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany