Mogelijkheden

Mogelijkheden

Limousine Huren Den Haag – Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn bij Limousine Huren Den Haag? In het kort: alles! Wij denken graag met u mee over hoe wij uw wensen kunnen verwezenlijken. Daarbij staan wij voor alles open! Bij Limousine Huren Den Haag staat service voorop. Niet zomaar service, maar full-service! Voor ieder verschillend bijzonder moment kunnen wij u een ander arrangement bieden.

Bijzondere momenten

Er zijn heel wat verschillende momenten en gelegenheden waarbij het huren van een limousine het verschil kan maken. Verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en etentjes, gala’s en theaterbezoekjes: noem het maar op!

Particulier en zakelijk!

Maar ook voor zakelijke uitjes kunt u een limousine bij ons huren. Daarbij kunnen wij bijvoorbeeld de limousine van het logo van uw bedrijf voorzien! Voor buitenlandse zakenpartners kunnen wij bijvoorbeeld een tour voorstellen langs unieke plaatsen in Nederland zoals Marken of de Amsterdamse grachten! Het is zelfs nog mogelijk om een Maserati te huren voor uw dag of een mooie klassieke Cadillac.

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany