Limousine in Zoetermeer

Limousine in Zoetermeer

sam-1Limousine Huren Zoetermeer – Valt er iets te vieren in Zoetermeer? Huur een limousine bij Limousine Huren Den Haag en maak uw gelegenheid in Zoetermeer een onvergetelijke gebeurtenis!  Heeft u wel eens gedacht aan huren van een roze/ pink limousine of de Hummer limousine of de Chrysler stretch limo? Onze wagenpark biedt u diverse soorten limousines. Vraag hiernaar!!

Limo Zoetermeer!

In een limousine rondgereden te worden is natuurlijk al fantastisch! Maar de ultieme limousine-ervaring is niet compleet zonder uitgebreide service! Limousine Huren Zoetermeer biedt u deze service – ook in Zoetermeer! Voor iedere gelegenheid die het waard is om nooit vergeten te worden! Informeer naar de mogelijkheden. Wilt u ook een limousine huren in Zoetermeer? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan voor de verhuur van een limo in Den Haag. Bij Nationale Limousine Service ontvangt u binnen één werkdag een maatwerk offerte, toegespitst op uw wensen. En we verplichten u daarmee nergens toe! U woont in Zoetermeer of regio Zoetermeer en u wilt u meer weten over onze limo service in Zoetermeer, of heeft u vragen over de beschikbaarheid of inzetbaarheid? Neem dan contact op met Den Haag Limousine huren op onderstaande telefoonnummer of stuur een email naar info@limocompany.nl. Wij behandelen uw email altijd binnen 24 uur. Telefoonnummer Limousine Den Haag: 070 – 20 50 275 of Limousine Rotterdam 010 – 30 30 225.

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany