Limousine in Leiden

Limousine in Leiden

sam-1Limousine Huren Leiden – Laat u zich niet misleiden door onze naam! Wij bieden onze topservice namelijk ook in Leiden aan! Heeft u iets bijzonders te vieren? Neem snel contact op en laat ons met u meedenken! Informeer ook naar onze prijzen voor de roze stretch limo. Deze is pas toegevoegd in onze wagenpark. De Hummer limousine dient u ruim van te voren te boeken gezien de populariteit van deze limousine. De Chrysler limo is onze laatste aanwinst.

De beste limo-service in Leiden!

Limousine Huren Leiden biedt naast limousines ook de bijbehorende service. Heeft u een feestje in Leiden? Gaat u trouwen in Leiden? Of heeft een zakelijk uitstapje in Leiden? Huur een limousine en laat u ophalen of afzetten in Leiden. Dat is pas aankomen in stijl! Neem nu contact op en informeer naar de mogelijkheden omtrent het huren van een limousine in Leiden. Heeft u nog vragen of wilt u meer te weten komen over Den Haag Limousine? Woont u in Leiden of in de regio Leiden? Neem dan gerust contact op met ons op telefoonnummer regio Den Haag: 070 – 20 50 275. Of u kunt mailen naar info@limocompany.nl. Wij behandelen emails en offertes altijd binnen 24 uur.

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany