Limousine in Den Haag

Limousine in Den Haag

sam-1Limousine huren Den Haag – U wilt graag een limousine huren voor in Den Haag? Dan bent u aan het juiste adres! Limousine Huren Den Haag verhuurt de meest luxe limousines tegen de laagste prijs! Bovendien kunt u de beste service verwachten. Limousine Huren is nog nooit zo leuk geweest bij Limousine huren Den Haag. De veelzijdigheid aan keus en de behulpzame medewerkers aan de telefoon zorgen ervoor dat uw evenement naadloos sluit op uw wensen en behoeftes.

Een roze limousine maakt uw feest compleet!

Een limousine is het toppunt van luxe. Maar dat betekent niet dat het huren van een limousine alleen is weggelegd voor beroemdheden en de allerrijksten! In tegendeel: vanaf nu kan iedereen een limousine huren bij Limousine Huren Den Haag! Bekijk onze tarieven en laat u verrassen door hoe betaalbaar wij zijn! Vraag ook naar onze verschillende soorten limousines. Zo hebben wij nu de Hummer limousine die u een onvergetelijke avond bezorgt. Ook hebben wij de special design rose limousine die er zowel van binnen als van buiten prachtig uitziet.

Werkgebied limousine huren Den Haag
In onderstaande stadsdelen kunt u tegen zeer aantrekkelijke tarieven een limo huren:

– Limousine huren Den Haag Centrum
– Limousine huren Escamp
– Limousine huren Haagse Hout
– Limousine huren Laak
– Limousine huren Leidschenveen-Ypenburg
– Limousine huren Loosduinen
– Limousine huren Scheveningen
– Limousine huren Segbroek

Contact limousine huren Den Haag

Voor speciale gelegenheden hebben wij ook de Maserati of de Cadillac oldtimer in onze wagenpark. Deze en overige auto’s worden bij Limousine huren Den Haag voor zeer aantrekkelijke prijzen verhuurt. Informeer hiernaar of vraag nu een geheel vrijblijvende offerte door op onderstaande link te klikken. Uw offertes worden dagelijks binnen 24 uur uitgebreid behandeld zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wacht niet langer of bel met limousine huren Den Haag op telefoonnummer 070 – 20 50 275. Voor onze aantrekkelijke tarieven klikt u hieronder.

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

 

 

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany