FAQ’s

FAQ’s

sam-1Limousine Huren Den Haag verhuurt limousines en andere luxe wagens tegen de laagste prijs in Nederland. Hierbij bent u verzekerd van de béste service!

Luxe, servicegericht én betaalbaar

Al onze limousines zijn van alle gemakken voorzien. In iedere limousine beschikt u over uw eigen minibar en cd-speler. Bovendien is elke limousine voorzien van stijlvolle verlichting en een navigatiesysteem. Wij hanteren vaste tarieven zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Bovendien kunnen wij u op deze manier de laagste prijs bieden! Wat betreft service is alles mogelijk. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij denken mee over hoe we uw dromen kunnen verwezenlijken. Voor de meest gestelde vragen verzoeken wij u te klikken op de navolgende FAQ link.

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany