Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

sam-1Limousine Huren Den Haag heeft service voorop staan. Dit kunnen wij echter alleen bieden wanneer er netjes wordt omgegaan met onze limousines. Daarom hebben we een aantal algemene voorwaarden die we onze klanten voorleggen.

Prettig gebruik voor u en de klant na u!

Limousine Huren Den Haag wil graag dat onze klanten onze service als zo prettig mogelijk ervaren. Daarom hanteren wij enkele regels. Deze betreffen bijvoorbeeld de vergoeding van schade aan bijvoorbeeld de cd’s of de glazen die wij u ter beschikking stellen. Limousine Huren Den Haag is onderdeel van Limocompany: wij hanteren dezelfde algemene voorwaarden. Wij verzoeken u deze goed door te lezen: http://www.limocompany.nl/algemene-voorwaarden

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany