Limousine in Rotterdam

Limousine in Rotterdam

sam-1Limousine Huren Rotterdam – Rotterdam is een roerige stad maar zelfs daar valt een limousine op! Huur een limousine bij Limousine Huren Rotterdam en wij halen u op in Rotterdam, zetten u af waar u wilt in Rotterdam en maken er één groot feest van. Wat dacht u van een toeristische rondrit binnen rotterdam over de Coolsingel en Erasmusbrug? Wij maken uw avond onvergetelijk.

In onderstaande deelgemeenten in Rotterdam kunt u gebruik maken van onze limousine service:
– Limousine huren Rotterdam Centrum
– Limousine huren Charlois
– Limousine huren Delfshaven
– Limousine huren Feijenoord
– Limousine huren Hillegersberg-Schiebroek
– Limousine huren Hoek van Holland
– Limousine huren Hoogvliet
– Limousine huren Kralingen-Crooswijk
– Limousine huren Rotterdam Noord
– Limousine huren Overschie
– Limousine huren Prins Alexander
– Limousine huren IJsselmonde
– Limousine huren Rozenburg
– Limousine huren Pernis

Rotterdam Limousine Huren

Een bijzondere gelegenheid is natuurlijk al bijzonder – maar al helemaal als er een limousine aan te pas komt! Huur bij ons een limousine voor de laagste prijs in Nederland en laat u zich verwennen in uw eigen stad Rotterdam! Informeer naar de mogelijkheden omtrent het huren van een limousine voor in Rotterdam. Informeer ook naar onze diverse andere auto’s in onze wagenpark. Zo hebben wij de rose limousine ofwel pink limo genoemd, of de 9 meter langen Hummer stretch limo met maar liefts 1500 watt speakersystem. De Chrysler stretch limo is onze laatste aanwinst.

Offerte aanvragen limousine service Rotterdam

Wacht niet langer en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan door op onderstaande link te klikken. Hier zult u binnen 5 eenvoudige stappen eenvoudig een offerte aanvragen. Deze offerte behandelen wij binnen 24 uur zo niet eerder. Daarin leggen wij alles uit omtrent het huren van een limousine zodat u achteraf niet duurder uit bent dan gedacht. Wij streven naar een heldere communicatie waarbij de klant centraal staat. U kunt ten alle tijd ons ook bellen met al uw vragen. Dit kan op telefoonnummmer 010 – 30 30 225.

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

 

 

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany